Tuntikuvaukset

 

Zumba®, Elli Rajala

Zumba® on kaloreita kuluttava ja kuntoa kohottava tanssillinen fitness-tunti, jossa yhdistyy aivan huomaamatta myös lihaskuntoharjoittelu. Tunti on intervalliharjoittelua, jossa suorituksen intensiteetti vuorotellen nousee ja laskee. Keinuvat tanssiliikkeet antavat takuuvarmaa kyytiä koko vartalolle. Tavoitteena on, että jokainen poistuu tunnilta hikoillen ja hyvällä mielellä. Zumba® sopii kaikille, kuntotasosta ja iästä riippumatta, etkä tarvitse osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Liikkeet ovat helppoja ja monipuolisia. Merenque, salsa, swing, cumbia, reggaeton, bollywood, flamenco... Anna rytmien tempaista mukaansa ja nauti. Mikä parasta, kaikki tanssivat omalla tyylillään!

55+ Kehonhuolto,  Virve Lehmus ja Maiju Ojala

Monipuolista ja kevyttä voimistelua sisältäen lihaskuntoa, tasapainoharjoituksia ja venyttelyä. Ei hyppyjä. Sopii miehille ja naisille.

Jumppakoulu 4-8 v.,Riikka Kataja ja Riikka Ajanko

Jumppakoulussa liikutaan iloisella mielellä ja mukavassa porukassa, mm. seikkaillen temppuradoilla ja pelaten joukkuepelejä. 

Kuntojumppa, Virve Lehmus ja Maiju Ojala

Tervetuloa tehotreeniin. Tunti alkaa verrytellen helppoja askelsarjoja unohtamatta. Laitetaan lihakset töihin, välillä otetaan lisävauhtia välineillä. Lopuksi palauttavat venytykset.

Sähly, Emmi Ojala

Höntsäsählyä hyvällä porukalla. Tarkoituksena saada hyvät pelit aikaiseksi ilman suurempia paineita. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Pidetään hauskaa ja hikoillaan. Sählyyn ei ole erillistä ikärajaa vaan kaikki ovat tervetulleita.

DanceMix, Venla Heli

8-12 vuotiaille suunnattu rennonletkeä tanssitunti. Dancemix sekoittaa nimensä mukaisesti tanssin eri lajeja ja tunnilla nähdään mm. latinotanssia, Hip hoppia ja Nykytanssia. Liikkeet ovat helppo oppia. Tekniikan ja sarjojen lisäksi tunneilla ennen kaikkea nautitaan ja pidetään hauskaa!    

Liiku lapsesi kanssa -ryhmä, Kaisa Pulakka

Tervetuloa liikkumaan lapsesi/lapsiesi kanssa, tällä tunnilla liikutaan yhdessä vanhemman kanssa. Reippaasti mukaan!

Latinomix, Adrian Estevez

Tunnilla tutustutaan eri latinotansseihin: salsa, reggaeton, tsa-tsa, merenque jne. Ensin mennään askelsarjat hitaasti ja sitten pistetään lantiot liikkumaan musiikin mukaan. Tunnilla kehität kehosi liikkuvuutta ja kunto kohenee huomaamatta